7 C
Struga
Thursday, February 22, 2024
spot_img

Vranishti mirëpret Ramiz Merkon dhe jep mbështetje për Agjendën e blertë

Vranishti mirëpret Ramiz Merkon dhe jep mbështetje për Agjendën e blertë ✅Në takimin e sotëm me banorët e Vranishtit mora indikacionet se fitorja e 31 tetorit do të jetë akoma më bindëse dhe më e thellë.Vranishti do të bëhet pjesë e fitores së madhe duke na mbështetur fuqishëm në 31 tetor.Programi ynë është gjithëpërfshirës dhe është opsioni më i mirë për të ardhmen e Strugës.Zgjidh jetë, voto blertë!Rretho numrin 3!

Враништа го пречекува Рамиз Мерко и дава поддршка за Зелената агенда ✅На денешната средба со жителите на Враништа добив индиции дека победата од 31 октомври ќе биде уште поубедлива и подлабока.Враништа ќе стане дел од големата победа со силна поддршка за нас на 31 октомври.Нашата програма е сеопфатна и е најдобрата опција за иднината на Струга.Избери живот, гласај зелено!Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles