21 C
Struga
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Kryetari Ramis Merko uron fillim të mbarë në vitin e ri shkollor: Gëzuar 1 Shtatori

Kryetari Ramis Merko uron fillim të mbarë në vitin e ri shkollor për nxënësit dhe mësuesit.

Kujdesi për të gjithë nxënësit është një nga prioritetet e komunës gjatë gjithë këtyre viteve, por edhe sot dhe në të ardhmen po punohet me mund që çdo nxënës të ketë kushte më të mira në shkollë.

Insvestimet në arsim do të vijojnë edhe më tej, kurse nxënësit duhet të bëhen të suksesshëm jo vetëm në shkencë, por edhe në sport, muzikë dhe në lëmi të tjera!

Të gjithë mësuesve ju uroj sukses në punë dhe një vit sa më të mbarë shkollor!

Gëzuar fillimi i vitit të ri shkollor 2023/2024!

Kryetari i komunës,

Dr. Ramis Merko

Градоначалникот Рамиз Мерко им посакува успешен почеток на новата учебна година на учениците и наставниците.

Грижата за учениците е еден од приоритетите на општината па во изминатиот период, но и во иднина напорно се работи секој ученик да има соодветни услови во училиштето.

Инвестициите во образованието ќе продолжат и во иднина, а на учениците останува да се бидат успешни не само во науките, туку и во спортот, музиката и во други области!

На учителите им посакувам успех во работењето и пријатна учебна година!

Среќен почеток на новата учебна година 2023/2024!

Градоначалник,

Д-р Рамис Мерко

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles