18.4 C
Struga
Tuesday, June 11, 2024
spot_img

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR NË STRUGË FITON AKREDITIM TË RI PËR 5 VITET E ARDHSHME

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë fiton akreditim të ri nga ana e Bordit për Akreditim të R. Maqedonisë së Veriut. Akreditimi i ri është i vlefshëm për 5 vitet e ardhshme akademike.

Studentët e Universitetit Ndërkombëtar në Strugë mund të ndjekin studimet e tyre në 12 programe studimi në kuadër të:

1.Fakultetit të Shkencave Juridike (Drejtimi Jurisprudencë 3+2 dhe Drejtimi Kriminalistikë dhe Detektivë 3+2)

2.Fakultetit të Shkencave Ekonomike (Drejtimi Ekonomi dhe Biznes 3+2 dhe Drejtimi Financë dhe Marketing 3+2)

3. Fakultetit të Shkencave Politike (Drejtimi Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci 3+2)

4. Fakultetit të Teknologjisë Informative (3+2) (Drejtimi Shkenca Kompjuterike – studime deridiplomike dhe Drejtimi Biznes Informatika -studime postdiplomike)

Programet e reja studimore të akredituara janë programe të përshtatura me syllabuset e shumë universiteteve prestigjioze europiane, me qëllim të ngritjes akademike të studentëve të UNS-së në përputhje me kurikulat europiane.

Ju ftojmë që në linkun e mëposhtëm të verifikoni akreditimet e reja të fituara të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë.

Linku i Universitetit (për akreditimin): https://iust.edu.mk/dokumente/akreditime/

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles