21 C
Struga
Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Urimi i Kryetarit Ramiz Merko me rastin e festës së Vitit të Ri

🎄 Gëzuar Viti i Ri!
🧑‍🎄 Среќна Нова Година!
💥 Happy New Year!
⛄ Mutly Yıllar!
🎀 Hăriosh anu nou!!!

🎀 Po lëmë një vit të vështirë për të gjithë, një vit që na la të kuptojmë se shëndeti dhe familja janë mbi të gjitha.
Unë dhe administrata komunale urojmë që Viti i Ri 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ të sjellë shumë shëndet, paqe, lumturi dhe prosperitet në familjet tuaja. GËZUAR VITI I RI!!!

🎀 Никој не остана поштеден од оваа тешка година, но ја научивме една од најважните лекции, дека здравјето и семејството се пред сè.
Јас и општинската администрација Ви посакува Новата година 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ да ви донесе многу здравје, мир, среќа и благосостојба на вашите семејства. СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!!!

🎀 We are leaving behind a difficult year for everyone, a year that reminded us that health and family are above all.
Me and the municipal administration wish the New Year 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ to bring much health, peace, happiness and prosperity to your families. HAPPY NEW YEAR!!!

🎀 Herkes için zor bir yılı geride bırakıyoruz, sağlığın ve ailenin her şeyin üstünde olduğunu bize hatırlatan bir yıl.
Ben ve belediye yönetimi, Yeni 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ Yılının ailelerinize bolca sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyor. MUTLU YILLAR!!!

🎄 Gëzuar Viti i Ri!
🧑‍🎄 Среќна Нова Година!
💥 Happy New Year!
⛄ Mutly Yıllar!
🎀 Hăriosh anu nou!!!

visitstruga

newyear2022

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles