16.2 C
Struga
Tuesday, May 28, 2024
spot_img

Të infektuarit me Covid-19 mund të regjistrohen për raundin e dytë të votimit deri më 25 tetor

Komisioni Shtetëror Zgjedhor informon se personat të cilëve u është njohur e drejta për të votuar si person i sëmurë dhe i pafuqishëm do ta ushtrojnë të drejtë në raundin e dytë të zgjedhjeve, në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtat kushte.

Për raundin e dytë të zgjedhjeve, mund të paraqiten kërkesa të reja nga votuesit për ushtrimin e së drejtës për të votuar si një person i sëmurë dhe i pafuqishëm.

Afati i fundit për paraqitjen e aplikimeve të reja për ushtrimin e të drejtës së votës si person i sëmurë dhe i paaftë është 23 tetori, deri në orën 24:00.

Votuesit që duan të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar një ditë para ditës së caktuar për votim, si person në karantinë shtëpiake për shkak të testit pozitiv me COVID-19 dhe person i cili është dënuar me izolim, kërkohet të paraqesin kërkesë të re Komisionit Komunal Zgjedhor për votim.

Afati për paraqitjen e kërkesës së re për ushtrimin e të drejtës së votës si person në karantinë shtëpiake ose vetëizolim për COVID-19 është deri në 25 tetor.

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles