24 C
Struga
Thursday, July 18, 2024
spot_img

Ramiz Merko zgjidhet kryetar i 9 komunave të regjionit jugperëndimor

👉 Në seancën e parë konstituive të Këshillit për zhvillim të rajonit planor jugperëndimor, kryetari i Komunës së Strugës, Ramis Merko, u zgjodh kryetar i përbërjes së re.
Qendra e rajonit planor jugperëndimor përfshin 9 komuna dhe për vitin e ardhshëm janë planifikuar rreth 126 milionë denarë për përmirësimin e kushteve të të gjitha këtyre komunave.

✔ Merko theksoi se pret vazhdimësi në zhvillimin rajonal dhe mbështetje më të madhe në realizimin e projekteve.

👉 На првата конститутивна седница на Советот за развој на југозападниот плански регион, градоначалникот на Општина Струга, Рамис Мерко беше избран за претседател на новиот состав.
Центарот на југозападен плански регион опфаќа 9 општини и за следната година се планирани околу 126 милиони денари за подобрување на условите на сите овие општини.

✔ Мерко нагласи дека очекува континуитет во регионалниот развој и поголема поддршка во реализацијата на проектите.

Центар за развој на Југозападен плански регион

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles