8 C
Struga
Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Njoftim nga NP ”Ujësjellës dhe Kanalizime”-Strugë në lidhje me punimet e djeshme dhe defektin në fshatin Zagraçan

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, në lidhje me punimet e djeshme në rrjetin e ujësjellësit, për lidhjen e gypit të ri me gypin ekzistues, lidhja është realizuar me sukses.
Ndërsa, sa i përket rastit në fshatin Zagraçan, ju informojmë se, qytetarë të papërgjegjshëm kanë hedhur gurë mbi gypin e ujësjellësit, gjë që ka shkaktuar plasjen e gypit.
Ekipet e ndërmarrjes ndodhen në terren dhe brenda 2-3 orëve edhe ky rast do të zgjidhet.
Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizime”-Strugë

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека, во врска со вчерашните работи во водоводната мрежа, за поврзување на новата цевка со постоечката цевка, приклучувањето е успешно завршено.
Што се однесува до случајот во село Заграчани, ве известуваме дека неодговорни граѓани фрлале камења по водоводната цевка, и затоа дојде до пукнање на цевката.
Екипите на претпријатието се на терен и за 2-3 часа овој случај ќе биде решен.
Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ -Струга

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles