22 C
Struga
Monday, April 15, 2024
spot_img

Njoftim nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizime”-Strugë

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”, ka formuar komision, i cili do të merret me zbulimin e lidhjeve jo legale të ulluqeve dhe drenazhave në rrjetin e kanalizimit në Strugë dhe rrethinë.
Kontrolli do të fillojë nga data 1 janar 2022 dhe qëllimi i komisionit është të njoftohen personat në fjalë që të çkyqen nga rrjeti i kanalizimit ose në të kundërtën do të paguhet dyfishi i ujit të harxhuar ose do të ketë penalizim maksimal.
Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

“NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека „ЈП Водовод и канализација-Струга“ формираше комисија, која ќе се занимава со откривање на диви приклучоци на олуци и дренажи во канализационата мрежа во Струга и околината.
Контролата ќе започне од 1 јануари 2022 година, а целта на комисијата е да ги извести дотичните лица да се исклучат од канализационата мрежа или во спротивно ќе ја удвојат потрошената вода или ќе има максимална казна.
Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

„ЈП Водовод и Канализација-Струга“

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles