26 C
Struga
Wednesday, June 19, 2024
spot_img

Njoftim nga NP “Sistemi i kolektorit”: Shlyeni borxhet sepse do të paditeni

Njoftohen të gjithë konsumatorët e shërbimeve të NP Sistem i kolektorit Shkup të komunave Ohër dhe Strugë që nuk i kan shlyer obligimet e veta për shërbimet e kolektorit përfundimisht më datë 2021 se në bazë të Ligjit për marrëdhënie obligative për shkak të vjetërsimit të borxheve, jemi të detyruar të fillojmë me procedur ligjore gjegjësisht paditjen e gjithë konsumatorëve të cilët nuk i kan shlyer obligimet pavarësisht të vlerës në afatin e paraparë ligjor, pas njoftimit me shkrim paralajmërim për borxh të pa shlyer.
Konsumatorët të shërbimeve të kolektorit në afat sa më të shkurtër kohor duhet të shlyejnë obligimet e tyre.
Në qendrat pagesore në Ohër dhe Strugë në zhiro llogarit e theksuara bankare, me online rregjistrim në e – naplata. kolektorskisistem.com.mk.
Për informata plotësuese drejtohuni në;
Numrat e telefonit; 046 527 – 294 046 527 – 295

Email; info@kolektorskisistem.com.mk

Me respekt.

Përgatiti;
Kësh.për marrëdhënie me opinionin
Maja K. Taneska

NP Sistem I kolektorit Shkup
Udhëheqës i sektorit për punë të përgjidhshme dhe juridike

M –r Diell Ziba

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles