24 C
Struga
Saturday, June 15, 2024
spot_img

Njoftim nga Komuna e Strugës

NJOFTIM
Komuna e Strugës, njofton dhe apelon deri te qytetarët, që pas marrjes së vendimeve për pagesë të tatimit në pronë dhe të taksës komunale-firmë, çdokush që ka paqartësi në lidhje me të njejtën, të paraqitet në ambientet e Komunës, respektivisht te Njësia e tatimeve dhe taksës komunale, në lidhje me azhornimin e saktë të të dhënave. Njësia për tatim dhe taksë komunale pranë Komunës së Strugës Ju fton për bashkëpunim me transparencë dhe gatishmëri për mënjanimin e çdo paqartësie në pajtim me dispozitat ligjore.

Në shërbim të qytetarëve!

Komuna e Strugës, 8 qershor 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Општина Струга, ги известува и апелира до граѓаните, за после прием на решенијата за уплата на данок на имот и комунална такса-фирмарина, сите граѓани кои имаат нејаснотии во врска со истите, да се обратат во просториите на Општината, односно во Одделението за даноци и комунална такса во врска со ажурирањето на податоците. Одделението за данок на имот и комунална такса при Општина Струга Ве повикува за соработка со транспарентност и подготвеност за отстранување на сите нејаснотии во согласност со закон.

Во услуга на граѓаните!

Општина Струга, 8 јуни 2023 година

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles