8.6 C
Struga
Monday, February 26, 2024
spot_img

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe e fëmijëve 

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se prej sot ka filluar pagesa e të drejtave sociale, të fëmijëve dhe mbrojtjes civile për muajin gusht 2023.

Përfituesit e të drejtave që posedojnë kartela debitore do të mund të tërheqin të holla në bankomatet e bankave, t’i shfrytëzojnë mjetet për pagesa jo të gatshme në rrjetin e shitjes ose përmes sistemit bankar elektronik dhe celular prej sot – 5 shtator 2023.

Në mënyrë që të shmangen turmat përpara bankave gjatë pagesës së të drejtave, për shfrytëzuesit që nuk përdorin karta, pagesa do të kryhet në 2 grupe në filialet dhe ekspoziturat e bankave, sipas orarit të përcaktuar në rend alfabetik, respektivisht sipas shkronjës së parë të mbiemrit edhe atë:

  • 05.09.2023– А, B, V, G, D, Gj, E, Z, I, Ј, К, L,
  • 06.09.2023– M, N, Nj, O; P, R, S, Т, Q, U, F, H, C, Ç, Xh, Sh  

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles