8.1 C
Struga
Sunday, February 25, 2024
spot_img

MASH: nxënësit do t`i kenë tekstet shkollore më 1 shtator, shpërndarja po intensifikohet

Të gjitha tekstet shkollore që janë miratuar deri më tani janë shtypur për përdorim nga Komisioni Kombëtar i Teksteve Shkollore dhe është intensifikuar dorëzimi në shkolla. Sipas planit të aksionit , dorëzimi në rajonin juglindor ka përfunduar dhe tekstet shkollore janë duke u shpërndarë në shkollat ​​e kryeqytetit dhe në komunat veriore dhe perëndimore të vendit.

Procesi i dorëzimit të të gjitha teksteve shkollore që janë miratuar, përfshirë dhe më të rejat  për klasën e tretë që do të shpërndahen nesër, do të përfundojë plotësisht më 1 shtator. Ato që janë në proces, përkatësisht tekstet shkollore  për klasën e gjashtë do të dorëzohen gjatë muajit shtator, pra menjëherë pasi të kenë kaluar të gjitha fazat e procesit të miratimit Nderkohe,do të jenë në dispozicion materiale ndihmëse për nxënësit  dhe doracak  për mësimdhënësit që do të publikohen në format elektronik në faqen e Byrosë së Zhvillimit të Arsimit, në pronësinë e të cilëve janë të njëjta.

Operatorët përgjegjës për dorëzimin e teksteve shkollore janë maksimalisht efikase. Në koordinim me shërbimet e shkollës kanë punuar edhe gjatë fundjavës, ndërsa do të punojnë edhe këtë fundjavë që vjen. Interesi i nxënësve është fokusi i përbashkët i të gjithëve neve .

I bëjmë apel publikut të ndjekë informacionin e publikuar nga MASH, në vend të informacioneve të publikuara nga palët e tjera.ndër të cilat shpesh janë qendra të dëshmuara  për përhapjen e spekulimeve.

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles