14.9 C
Struga
Saturday, May 18, 2024
spot_img

Jeton Shaqiri: Rruga jonë drejtë integrimeve euroatlantike dhe Bashkimit Europian është e pakthyeshme

📌Rruga jonë drejtë integrimeve euroatlantike dhe Bashkimit Europian është e pakthyeshme

➡️Çdo rezultat apo qëllim paraprihet nga një proces. Proceset tashmë të nisura, që përcaktojnë të ardhmen europiane të vendit, janë të pandalshme dhe të pakthyeshme dhe ne jemi të përkushtuar për ti çuar përpara.

➡️Reforma në administratën shtetërore, digjitalizimi i shëbrimeve, sistemi për interoperabilitet, identifikimi digjital, përmirësimi i rrjetit të telekomunikimit, harmonizimi i legjislacionit vendas me atë europian në fushën e medias janë procese të pakthyeshme, për realizimin e së cilave po punojmë me përkushtimin më të madh.

➡️Nuk do të lejojmë asgjë që të na shpërqëndrojë në realizimin e këtyre objektivave jetike për vendin, sepse për ne qytetari dhe mirëqënia e tij vijnë në radhë të parë.

✅Jemi të përkushtuar, të vendosur dhe të vetëdijshëm për punët që na presin.

📌Нашиот пат кон евроатлантските интеграции и Европската унија е неповратен

➡️На секој резултат или цел му претходи процес. Веќе започнатите процеси кои ја одредуваат европската иднина на државата се незапирливи и неповратни и ние сме посветени да ги придвижиме напред.

➡️Реформата на државната администрација, дигитализацијата на услугите, системот за интероперабилност, дигиталната идентификација, подобрувањето на телекомуникациската мрежа, усогласувањето на домашното и европското законодавство во областа на медиумите се неповратни процеси за чиешто реализирање работиме со најголема посветеност.

➡️Нема да дозволиме ништо да не оттргне од остварувањето на овие витални цели за државата, бидејќи за нас граѓанинот и неговата благосостојба се на прво место.

✅Посветени сме, одлучни и свесни за работите што не очекуваат.

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles