26 C
Struga
Wednesday, June 19, 2024
spot_img

Jeton Shaqiri realizoi takim pune me drejtorët e Qendrës Shtetërore të Provimeve, Byrosë për Zhvillimin e Arsimit, Qendrës për Arsim dhe Aftësim Profesional, Qendrës për Arsimin e të Rriturve dhe Inspektoratit Shtetëror të Arsimit

📌Sot realizova takim pune me drejtorët e Qendrës Shtetërore të Provimeve, Byrosë për Zhvillimin e Arsimit, Qendrës për Arsim dhe Aftësim Profesional, Qendrës për Arsimin e të Rriturve dhe Inspektoratit Shtetëror të Arsimit, ku u diskutuan të gjitha aktivitetet aktuale dhe për bashkëpunim më të madh ndërinstitucional me qëllim të ofrimit të një procesi arsimor sa më të mirë në vend dhe shërbime më të mira arsimore për qytetarët.

➡️Prioritetet e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për periudhën e ardhshme të cilat janë pjesë e programit të punës, duke paralajmëruar një sërë aktivitetesh të reja. Ajo që ka filluar nga paraardhësit dhe tashmë është konfirmuar si efektive, do të vazhdojë të zbatohet.

✅Do të insistoj në zbatimin konsekuent të çdo hapi dhe çdo risie që përmban programi i punës i propozuar në Qeveri, sepse ai është një koncept që garanton përmirësim të gjendjes në arsim.

📌Министерот за образование и наука Јетон Шаќири денеска оствари работен состанок со директорите на Државниот испитен центар, Бирото за развој на образованието, Центарот за стручно образование и обука, Центарот за образование на возрасните и Државниот просветен инспекторат на кој се разговараше за сите тековни активности и за поголема меѓуинституционална соработка во насока на обезбедување што подобар воспитно – образовен процес во државата и поквалитетни образовни услуги за граѓаните.

➡️Приоритетите на МОН за следниот период кои се дел од програмата за работа, најавувајќи притоа низа нови активности. Tоа што е започнато од претходниците и веќе е потврдено како ефективно, ќе продолжи да се спроведува.

✅Ќе инсистирам доследно да се спроведува секој чекор и секоја новина содржана во програмата за работа која ја предложи до Владата, затоа што, како што рече, се работи за концепт кој гарантира подобрување на состојбите во образованието.

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles