15 C
Struga
Thursday, April 11, 2024
spot_img

Frëngova qëndron fuqishëm pas agjendës së gjelbërt

✅Frëngova qëndron fuqishëm pas agjendës së gjelbërt✅Agjenda e gjelbër është opsioni i vetëm për banorët e Frëngovës. Me një pritje të denjë dhe madhështore, Frëngova dëshmoi sonte se fitorja jonë është e padiskutueshme.Diskutuam me banorët mbi të gjitha projektet tona tashmë të realizuara në fshat dhe për projekte të tjera që do realizohen në mandatin e ardhshëm.Kandidati për këshilltar, Shkëlqimi, bashkë me të gjithë pjesëmarrësit e tjerë në këtë takim shprehën të gjitha idetë e tyre për projekte të tjera në Frëngovë. Me një rini të tillë aq interaktive, e ardhmja e Frëngovës është e sigurt. Frëngova është më e fortë se kurrë dhe e ardhmja e saj është padyshim e gjelbër.💚Zgjidh jetë, voto blertë!💚Rretho numrin 3!✅Франгово цврсто стои зад зелената аgенда✅Зелената агенда е единствената опција за жителите на Франгово.Со достоинствен и величествен прием, Франгово вечерва докажа дека нашата победа е неспорна.Разговаравме со жителите на ова населено место за сите наши проекти што се веќе реализирани и други проекти што ќе се реализираат во следниот мандат.Кандидатот за советник, Шкелќим, заедно со сите други учесници на оваа средба ги искажаа сите свои идеи за други проекти во Франгово. Со таква интерактивна младина, иднината на Франгово е сигурна.Франгово е уште посилна и нејзината иднина дефинитивно е зелена.💚Избери живот, гласај зелено!💚Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles