16 C
Struga
Friday, April 12, 2024
spot_img

Forumi rinor Strugë jep bekimin dhe mbështet fuqishëm Agjendën e blertë

Forumi rinor jep bekimin dhe mbështet fuqishëm Agjendën e blertë
E ardhmja i takon, padiskutim, të rinjve.
Takimi i sotëm me Forumin rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim, më mbushi me gëzim dhe shpresë për të ardhmen. Morëm bekimin dhe mbështetjen e tyre të padiskutueshme.
Të rinjtë janë pjesë vitale e shoqërisë sonë dhe ne i kemi dhënë prioritet krijimit të politikave të cilat mbështesin të rinjtë. Takimet me përfaqësues të të rinjve do të bëhen të rregullta dhe çdo vendim i rëndësishëm në të ardhmen do të merret duke u konsultuar me ta.
Në këtë takim të frytshëm, pjesëtar të Forumit rinor shprehën opinionet e tyre dhe shprehën idetë e tyre për projekte të së ardhmes, të cilët do të ndikojnë në përmirësimin e cilësisë së jetesës për qytetarët e Strugës.
Të rinjtë meritojnë më të mirën dhe opsioni më i mirë jemi ne.
Zgjidh jetë, voto blertë!
Rretho numrin 3!

Младинскиот форум дава благослов и силно ја поддржува Зелената агенда
Иднината, без прашање, и припаѓа на младите.
Денешната средба со Младинскиот форум на Демократската унија за интеграција ме исполни со радост и надеж за иднината. Го добивме нивниот неоспорен благослов и поддршка.
Младите се витален дел од нашето општество и ние дадовме приоритет на креирање политики кои ги поддржуваат младите. Средби со младински претставници ќе се одржуваат редовно и сите важни одлуки во иднина ќе се донесуваат во консултација со нив.
На оваа плодна средба, членовите на Форумот за млади ги искажаа своите мислења и ги искажаа своите идеи за идните проекти, кои ќе влијаат на подобрување на квалитетот на животот на граѓаните на Струга.
Младите го заслужуваат најдоброто и најдобрата опција сме ние.
Избереи живот, гласај зелено!
Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles