5 C
Struga
Sunday, April 21, 2024
spot_img

Fëmija i parë për këtë vit në Strugë është djalë

Në repartin e gjinekologjisë në Spitalin e Përgjithshëm të Strugës në ora 20:55 erdhi në jetë fëmija i parë për këtë vit i gjinisë mashkullore,peshon 3700 g, falë zotit gëzon shëndet të plotë së bashku me nënën. Këtë e konfirmoi drejtori i spitalit Armend Arsllani. Ky është statusi i tij ne rrjetin social facebook:

👉Një shprehje thotë: Ne kemi lindur nga dashuria. Dashuria jonë është nëna jonë.
Në repartin e gjinekologjisë në Spitalin e Përgjithshëm të Strugës në ora 20:55 erdhi në jetë fëmija i parë për këtë vit i gjinisë mashkullore,peshon 3700 g, falë zotit gëzon shëndet të plotë së bashku me nënën. Nuk ka gjë më të bukur kur nëna në duart e saj mer fëmijën e vet. Në ditën kur engjujt vinë sytë e nënave lotojnë, fytyra buzëqesh dhe zemra gëzon.
T’i lutemi Zotit që çdo çifti t’ju jap begatinë më të madhe, për ta plotësuar lumturin e tyre. 🙏
👉Përkushtimi dhe puna jonë është investimi në pajisje moderne, trajnimin dhe edukimin e stafit mjekësor dhe mjekëve që kujdesen për këta engjuj të vegjël. Një nga rastet e fundit është dhurimi i aparatit për ekografi, nga ambasada e Japonisë 🇯🇵 me vlerë prej mbi 50000€. Edhe pse ka qënë një vit plot sfida ne do të përkushtohemi edhe për pajisje të tjera pasi kjo është mënyra e vetme për të ngritur cilësinë e jetës.
👉Shfrytëzoj me këtë rast për të falënderuar të gjithë stafin mjekësor, t’u uroj atyre Vitin e Ri 🎄 dhe t’u uroj atyre më të mirën. Shëndet, sukses dhe lumturi për vitin 2022.
✅#ShëndetiMbiTëGjithaPrimarPërNe
……………….

👉Една поговорка вели: Ние сме родени од љубов. Нашата љубов е наша мајка.
Денес во Општа Болница во Струга во 20:55 часот се роди првото дете кое е од машки пол, тешко 3700г . И бебето и мајката се во добра здравствена состојба.
Нема ништо поубаво кога мајката ќе го земе прв пат своето дете во раце. На денот кога ќе дојдат н свет ангелите, очите на мајките се насолзени од радост, лицето им се насмевнати, а нивните срца бескрајно радосни.Најголема желба и радост за секој млад брачен пар е да го доживее прекрасното родителско чуство. 🙏
👉Нашата посветеност и работа е инвестирање во современа опрема, обука и едукација на медицинскиот персонал и лекарите кои се грижат за овие мали ангелчиња. Еден од последните случаи е донацијата на апаратот за ехографија, од амбасадата на Јапонија 🇯🇵 со вредност од над 50000€. Иако оваа година беше предизвикувачка, ние ќе бидеме посветени на други уреди, бидејќи ова е единствениот начин да се подигне квалитетот на животот.
👉Ја користам ова приликата да им се заблагодарам на целиот медицински персонал, да им ја честитам Новата Година 🎄 со желби за добро здравје, успешна и среќна 2022г.
✅#ЗдравјетоПредСеПримарнoЗаНас

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles