14 C
Struga
Saturday, April 13, 2024
spot_img

Belica mbështet bindshëm Bashkimin Demokratik për Integrim

Belica mbështet bindshëm Bashkimin Demokratik për Integrim
E ardhmja e Belicës dhe gjithë Strugës është në duar të sigurta.
Në hapjen e shtabit në Belicë, banorët e këtij vendbanimi treguan një interes të jashtëzakonshëm.
Përgjatë takimit me banorët, zhvilluam një bisedë tejet të frytshme dhe konstruktive. Banorët, të kënaqur nga investimet e deritanishme në vendbanimin e tyre, erdhën me ide të reja në këtë takim.
I sigurova të gjithë të pranishmit, se ne do të punojmë edhe më mirë edhe më fortë në mandatin e ardhshëm, në mënyrë që të plotësojmë çdo kërkesë të tyre.
Zgjidh jetë, voto blertë!
Rretho numrin 3!

Белица силно ја поддржува Демократската унија за интеграција
Иднината на Белица и цела Струга е во сигурни раце.
На отворањето на нашиот штаб во Белица, жителите на ова населено место покажаа извонреден интерес.
За време на средбата со жителите, имавме многу плоден и конструктивен разговор. Жителите, задоволни од досегашните инвестиции во нивното место на живеење, дојдоа со нови идеи на оваа средба.
Ги уверив сите присутни дека ќе работиме уште подобро и посилно во следниот мандат, со цел да го исполниме секое нивно барање.
Избери живот, гласај зелено!
Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles