24 C
Struga
Wednesday, July 17, 2024
spot_img

BDI Strugë: Tateshi mendon dhe voton gjelbër

Tateshi mendon dhe voton gjelbër
Nga vizita e sotme në Tatesh, optimizmi dhe energjia e banorëve të këtij fshati më siguruan se fitorja do të jetë e gjelbër pa diskutim.
Diskutuam për projekte të realizuara në fshat gjatë këtij mandati dhe për projekte të cilat i planifikojmë për mandatin e ardhshëm. Projektet tona do të jenë të lidhura drejtëpërdrejtë me kërkesat dhe nevojat e banorëve.
💚Zgjidh jetë, voto blertë!💚3️⃣

Татеши размислува и гласа зелено
Од денешната посета на Татеш, оптимизмот и енергијата на жителите на ова село ме увери дека победата ќе биде зелена без двоумење.
Разговаравме за реализирани проекти што за време на овој мандат и за проектите што ги планираме за следниот мандат. Нашите проекти ќе бидат директно поврзани со барањата и потребите на жителите.
💚Избери живот, гласај зелено!💚3️⃣

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles