24 C
Struga
Saturday, June 15, 2024
spot_img

BDI Strugë: Shumi mendon dhe voton gjelbër

✅Shumi mendon dhe voton gjelbër✅

Nga vizita e sotme në Shum, optimizmi dhe energjia e banorëve të këtij fshati më siguruan se fitorja do të jetë e gjelbër pa diskutim.
Diskutuam për projekte të realizuara në fshat gjatë këtij mandati dhe për projekte të cilat i planifikojmë për mandatin e ardhshëm. Këtë fshat të bukur dhe piktoresk ne zotohemi se do ta shndërrojmë në një pikë turistike.
Projektet tona do të jenë të lidhura drejtëpërdrejtë me kërkesat dhe nevojat e banorëve.
💚Zgjidh jetë, voto blertë!💚
Rretho numrin 3!

✅Шум размислува и гласа зелено✅

Од денешната посета во Шум, оптимизмот и енергијата на жителите на ова село ме увери дека победата ќе биде зелена без двоумење.
Разговаравме за реализирани проекти што за време на овој мандат и за проектите што ги планираме за следниот мандат. Ветуваме дека ќе го претвориме ова прекрасно село во туристичко место.
Нашите проекти ќе бидат директно поврзани со барањата и потребите на жителите.
💚Избери живот, гласај зелено!💚
Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles