18.9 C
Struga
Wednesday, June 26, 2024
spot_img

BDI Strugë prezanton projektet e realizuara gjatë mandatit 2017-2021

Projekte të realizuara përgjatë mandatit 2017-2021 🔨

✅Ndërtimi i shëtitores së re tek Tregu i gjelbër

✅Rekonstruimi i tërësishëm i rrugës “JNA”, kanalizim dhe ndriçim rrugor

✅Rekonstruim i rrugës “Glloboçica”


Реализирани проекти за време на мандатот 2017-2021 🔨

✅Изградба на новото шеталиште кај Зелениот пазар

✅Целосна реконструкција на ул. “ЈНА”, канализација, улично осветлување

✅Реконструкција на ул. “Глобочица”

Projekte të realizuara përgjatë mandatit 2017-2021 🔨

✅Ndriçimi i shtratit të lumit “Drini i Zi”
✅Rikonstruimi i hyrjes së qytetit

✅Rikonstruimi i rrugës rreth liqenit (Lagjja Vreshtat e Liqenit)

Реализирани проекти за време на мандатот 2017-2021 🔨

✅Осветлување на коритата на реката “Црн Дрим”
✅Реконструкција на влезот на градот
✅Реконструкција на улицата околу езерото (населба Езерски Лозја)

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles