31 C
Struga
Saturday, June 22, 2024
spot_img

BDI Strugë: Na u sigurua pritje madhështore edhe në Llabunisht

Na u sigurua pritje madhështore edhe në Llabunisht ✅Llabunishti na ofroi një pritje madhështore dhe mbyllje të denjë të fushatës elektorale. Programi ynë gjithëpërfshirës dhe vizionar për të ardhmen e qytetit të Strugës është bindës dhe është zgjedhja e vetme për banorët e Llabunishtit dhe gjithë Strugës.Puna jonë cilësore dhe e ndershme i reziston kohës. Do të vazhdojmë të jemi konstruktivë në politikbërje dhe të vazhdojmë të krijojmë vende të reja të punës, sepse zhvillimi ekonomik dhe mirëqënia e qytetarëve tanë janë prioritetet tona.Ne jemi ekipi fitues dhe opsioni më i mirë për Strugën.Zgjidh jetë, voto blertë!Rretho numrin 3!
—Величествен дочек ни беше овозможен и во Лабуништа ✅Лабуништа ни понуди величествен прием и достоено затворање на изборната кампања.Нашата сеопфатна и визионерска програма за иднината на Струга е убедлива и е единствениот избор за жителите на Лабуништа и цела Струга.Нашата квалитетна и чесна работа го издржува тестот на времето. Продолжиме да бидеме конструктивни во креирањето политики и ќе продолжиме да создаваме нови работни места, бидејќи економскиот развој и благосостојбата на нашите граѓани се наши приоритети.Ние сме победничкиот тим и најдобра опција за Струга.Избери живот, гласај зелено!Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles