11 C
Struga
Saturday, April 20, 2024
spot_img

BDI Strugë: I rikthyem dinjitetin sektorit të arsimit

I rikthyem dinjitetin sektorit të arsimit ✅

“Aty ku hapet një derë shkolle, mbyllet një derë burgu” – Viktor Hygo

Ne si administratë kemi qënë të vetëdijshëm për nevojat e sektorit të arsimit në qytet. Prandaj përgjatë këtij mandati i kushtuam vëmendje të veçantë rinovimeve dhe investimeve në çerdhe, shkolla fillore dhe të mesme. ✅

Në këtë drejtim kemi realizuar një sërë projektesh si:

Ndërtimi i shkollës së re “Vëlllezërit Milladinov” në Strugë ✅🔨

Investime në Shkollën Fillore të fsh.Podgorcë ✅🔨

Rekonstruim i hapësirës para shkollës filore në fshatin Oktis ✅🔨

Ndërtimi i këndit të lojërave për fëmijë në Shkollën Fillore
“Vëllezërit Milladinov” ✅🔨

Rekonstruimi i çerdhes “8 Marsi” në qytetin e Strugës ✅🔨

Rekonstruim i “Çerdheve Flutura” dhe “Dielli” në qytetin e Strugës ✅🔨

Investime në SHMK Dr.”Ibrahim Temo” në Strugë ✅🔨

Ndërtimet e sallave sportive në Strugë, Ladorisht dhe Llabunisht ✅🔨

Ne do të vazhdojmë të investojmë në mbarëvajtjen dhe mirëorganizimin e të gjitha institucioneve edukativo-arsimore në të gjithë territorin e Komunës së Strugës. 💚

Edukimi është pasaporta jonë për të ardhmen, ndërsa e ardhmja u takon atyre që përgatiten për të sot. ✅

Zgjidh jetë, voto blertë! ✅

Rretho numrin 3! ✅

Го вративме достоинството на образовниот сектор

„Таму каде што се отвора врата на училиште, се затвора затворска врата“ – Виктор Хиго

Ние како администрација бевме свесни за потребите на образовниот сектор во градот. Затоа, за време на овој мандат посветивме посебно внимание на реновирањето и инвестициите во градинките, основните и средните училишта.

Во овој поглед, ние реализиравме серија проекти како што се:

Изградба на новото училиште „Браќа Миладиновци“ во Струга ✅🔨

Инвестиции во основното училиште во Подгорци ✅🔨

Реконструкција на просторот пред основното училиште во село Октиси ✅🔨

Изградба на детско игралиште во ОУ „Браќа Миладиновци“. ✅🔨

Реконструкција на градинката „8 Март“ во град Струга ✅🔨

Реконструкција на „Расадници на пеперутки“ и „Сонце“ во град Струга ✅🔨

Инвестиции во ОСУ Д-р „Ибрахим Темо“ во Струга ✅🔨

Изградба на спортски сали во Струга, Радолишта и Лабуништа ✅🔨

Ќе продолжиме да инвестираме во благосостојба и добра организација на сите образовни институции на целата територија на општина Струга.💚

Образованието е нашиот пасош за иднината, додека иднината им припаѓа на оние кои се подготвуваат за тоа денес. ✅

Избери живот, гласај зелено! ✅

Заокружи број 3! ✅

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles