15 C
Struga
Friday, April 12, 2024
spot_img

BDI Strugë: E ardhmja turistike e Kalishtit kalon nga Agjenda e gjelbër

E ardhmja turistike e Kalishtit kalon nga Agjenda e gjelbër
Kalishti me mbështetjen e ofruar sonte edhe njëherë dëshmon se i beson punës dhe programit tonë.
Në takimin e sotëm me banorët e Kalishtit potencova edhe njëherë planin tonë për të shndërruar këtë vendbanim në një perlë turistike.
Do të bëjmë më të mirën tonë për të punuar këtë drejtim dhe do të nxisim edhe zhvillimin e turizmit rural dhe eko-turizmit në këtë vendbanim por edhe më gjërë.
Diskutuam gjithashtu edhe për punët e mira të realizuara në Kalisht brenda këtij mandati dhe i siguruam banorët se do të vazhdojmë në të njëjtin trend edhe në të ardhmen.
Kalishti është i gjelbër.
Zgjidh jetë, voto blertë!
Rretho numrin 3!

Туристичката иднина на Калишта оди низ Зелената агенда
Калишта со покажуваната поддршка вечерва уште еднаш докажува дека има доверба во нашата работа и програма.
На денешната средба со жителите на Калишта, уште еднаш го истакнав нашиот план да ја претвориме оваа населба во туристичка дестинација.
Ќе се потрудиме да работиме во оваа насока и ќе го промовираме развојот на руралниот туризам и еко-туризмот во ова населено место и пошироко.
Разговаравме и за добрата направена работа во Калишта во рамките на овој мандат и ги уверивме жителите дека ќе продолжиме во ист тренд и во иднина.
Калишта е зелена.
Избери живот, гласај зелено!
Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles