9.1 C
Struga
Tuesday, April 23, 2024
spot_img

BDI Strugë: E ardhmja e Veleshtës është e lidhur me Agjendën e gjelbër

E ardhmja e Veleshtës është e lidhur me Agjendën e gjelbër ✅Sot pata mundësinë që të zhvilloj takim të rastit me banorët e Veleshtës. Ishte një takim tejet miqësor, në të cilin shpreha falenderimet e mia për mbështetjen e marrë nga banorët e këtij vendi në 17 tetor. Prekëm tema të ndryshme që lidhen me të ardhmen e Veleshtës dhe Strugës dhe konkluzioni ishte një dhe i vetëm: Agjenda e gjelbër është opsioni i vetëm për një të ardhme të sigurt.I ftova banorët e Veleshtës që në datë 31 tetor të mbështesin masivisht BDI-në dhe të bëhen pjesë e një fitoreje të madhe dhe plebishitare.Zgjidh jetë, voto blertë!Rretho numrin 3!—Иднината на Велешта е поврзана со Зелената агенда ✅Денеска имав можност да остварам средба со жителите на Велешта. Беше многу пријателски состанок, на кој изразив благодарност за поддршката што ја добив од народот на оваа земја на 17 октомври.Допревме до разни теми поврзани со иднината на Велешта и Струга и заклучокот беше еден и единствен: Зелената агенда е единствената опција за сигурна иднина.Ги поканив жителите на Велешта на 31 октомври масовно да ја поддржат ДУИ и да станат дел од големата и плебисцитната победа.Избери живот, гласај зелено!Заокружи број 3!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles