18 C
Struga
Friday, July 19, 2024
spot_img

Asfaltohet rruga “Marks Engels” -Strugë

✅ Vijohet me realizimin e projekteve infrastrukturore.Po asfaltohet arteria kryesore e qytetit të Strugës, rruga “Marks Engels”. 🚧 Si një nga investimet më të rëndësishëm për qytetin tonë, kjo rrugë do të mundësojë lëvizje më të lehtë dhe më të sigurtë si për banorët ashtu edhe vizitorët e Strugës. Një rrugë me standarde europiane, me trotuare për këmbësorë nga të dy anët, ndriçim dhe gjelbërim.👌 Struga jonë po ndryshon! ✅ Се продолжува со реализација на инфраструктурни проекти.Се асфалтира главната артерија во Струга, улицата “Маркс Енгелс”.🚧 Како една од најважните инвестиции за нашиот град, оваа улица ќе обезбеди полесен и побезбеден пристап како за жителите така и за посетителите на Струга.Пат со европски стандарди, со тротоари за пешаци д двете страни, со осветлување и зеленило.👌 Наша Струга се подобрува!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles