8.6 C
Struga
Monday, February 26, 2024
spot_img

Artan Grubi: 2.000 vende të reja pune!

2.000 vende të reja pune!

Aplikoni për punë në “Bechtel & Enka” në projektin e ndërtimit të korridorit 8 dhe 10-D.

Bechtel & Enka, nga 5 deri më 18 shtator, organizon panaire për vende pune në Tetovë, Prilep dhe Manastir.

Përmes panaireve, të gjithë të interesuarit do të mund të njoftohen nga afër me mundësitë e punësimit që ofron “Bechtel & Enka”, kompania prestigjioze e cila do të ndërtoj projektin madhor Korrirodi 8 dhe 10-D.

Javë më parë i njejti panair u mbajt në qytetin e Gostivarit, me ç’rast u mirëprit nga shumë të rinjë dhe profesionist të ndërtimtarisë të cilët shfaqen interesin e tyre për përfshirje në projektin e paraparë.

Mos e humbni mundësinë për punësim.

****

2.000 нови работни места!

Аплицирајте за работа во Bechtel & Enka за градежниот проект на Коридорот 8 и 10-Д.

Bechtel & Enka, од 5 до 18 септември организира саеми за вработување во Тетово, Прилеп и Битола.

Преку саемите сите заинтересирани ќе можат одблиску да се информираат за можностите за вработување кои ги нуди „Бехтел и Енка“, престижната компанија која ќе го реализира големиот проект на Коридорот 8 и 10-Д.

Пред неколку недели истиот саем се одржа и во градот Гостивар, при што беше поздравен од многу млади луѓе и градежни работници кои покажаа интерес да се вклучат во споменатиот проект.

Не ја пропуштајте можноста за вработување.

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles