12.2 C
Struga
Tuesday, May 14, 2024
spot_img

Прв успех на директорката Јасмина Мустафоска, Спортската Сала во Лабуништа по нејзино барање преминува во сооственост на Училиштето Мурат Лабуништи, со среќа и само напред!! 

Прв успех на директорката Јасмина Мустафоска, Спортската Сала во Лабуништа по нејзино барање преминува во сооственост на Училиштето Мурат Лануништи, со среќа и само напред!!

По барање на новата директорката на основното училиште Мурат Лабуништа а со подршка на Градоначалникот Рамиз Мерко, Спортската сала ќе премине во сопственост и управување на школото, директорката му се заблагодарува на подршката на градоначалникот Мерко и советникот од Лабуншта во општинскиот совет, за искажаната доверба и решавање на овој долгогодишен проблем за школото и за населението кое живее во Лабуништа! Директорката Јасмина даде гаранција на градоначалникот Мерко дека школото ќе биде добар управувач со салата и ќе биде во функција на заштита на здравјето на децата во Лабуништа и пошироко!

Бесконечна благодарност до Градоначалникот во име на Лабуништа и сите граѓани кои ја користат истата за развој на сожпортот и спортските активности!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles