21 C
Struga
Wednesday, June 26, 2024
spot_img

Koroshishti bastion i ri i Ramis Merkos

Koroshishti bastion i ri i Ramis Merkos✅Në takimin e realizuar me banorët e Koroshishtit kuptova se mbështetja e tyre për Agjendën e gjelbër është e sigurt dhe e palëkundur.Ishte një takim tejet konstruktiv dhe i frytshëm. Prekëm tema të ndryshme, duke filluar që nga projektet e realizuara dhe ato që planifikojmë për mandatin e ardhshëm. Do të investojmë në projekte infrastrukturore, në arsim, në sport dhe në çdo fushë që do të jetë e nevojshme dhe gjithçka do të bëhet në mënyrë transparente dhe në konsullta me qytetarët.💚Zgjidh jetë, voto blertë!💚💚Rretho numrin 3!💚✅Корошишта нов бастион на Рамис Мерко✅На средбата со жителите на Корошишта, сфатив дека нивната поддршка за Зелената агенда е сигурна и непоколеблива.Денешната средба Беше многу конструктивна и плодна. Допревме до разни теми, почнувајќи од реализираните проекти и оние што ги планираме за следниот мандат.Ќе инвестираме во инфраструктурни проекти, образование, спорт и во која било област што ќе биде потребно и сето тоа ќе се направи на транспарентен начин и во консултација со граѓаните.💚Избери живот, гласај зелено!💚💚Заокружи број 3!💚

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles