8.3 C
Struga
Thursday, December 8, 2022
spot_img

Komuna e Strugës: Nga shtatori i vitit shkollor 2022/23 fillon reduktimi i mesimdhënësve në shkollat fillore në Strugë!

Nga filli i vitiit shkollor 2022/23 Komuna e Struges do te reduktoje vendet e punes per mesimdhenesit qe kane me pak se 12 ore ne fushen e tyre pamvaresisht gjendjes se tyre, ne baze te ligjit per mardhenie pune ( me vendim ose jo), komuna e Struges planifikon te mbyll disa shkolla fillore qe nuk plotesojne kushtet ligjore ne numer nxenesish ku te njejtit po demtohen ne integrim ne socializinin dhe ne cilesie e mesimdhnies duke patur parasysh se mesimi mbhet ne klasa te integruar nga klasa e 1 deri ne te 5, komuna e Struges ka per obligim te siguroje te gjithe nxenesve kushte te njejta hapesinore cilesore dhe do te mbuloje traspostin e organizuar per te gjith nxenesit qe te vazhdojne meismin e tyre ne shkolen me te afert te vendbanimit te tyre!

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles