2.6 C
Struga
Wednesday, March 29, 2023
spot_img

Jeton Shaqiri: Shkolla fillore e muzikës në Strugë do të vazhdojë të punojë pa ndërprerje

📌Shkolla fillore e muzikës në Strugë do të vazhdojë të punojë pa ndërprerje. Ne kemi zgjidhur një sfidë të madhe për sa i përket personelit në këtë shkollë relativisht të re!

🖇Kam kënaqësinë t’ju informoj se kemi siguruar fonde për punësimin e personelit mësimor për lëndët në të cilat ka pasur mungesë, por edhe për rregullimin e marrëdhënieve të punës së mësuesve që në mirëbesim kanë mbajtur shkollën në funksion në periudhën e kaluar. I falënderoj veçanërisht, sepse treguan humanizëm dhe kujdes e përgjegjësi të plotë ndaj nxënësve.

Gjithashtu falënderoj Ministrinë e Financave për pëlqimet e dhëna për punësim, si dhe Komunën e Strugës për përkushtimin dhe interesimin që së bashku ta zhvillojmë këtë shkollë, duke krijuar mundësi të mira për edukimin e gjeneratave të reja të muzikantëve. 🙏


📌Основното музичко училиште во Струга ќе продолжи да работи непречено. Решивме голем предизвик од кадровски аспект во ова релативно ново училиште!

🖇Со задоволство информирам дека обезбедивме средства за ангажирање на наставен кадар по предметите по кои недостасуваше, но и за регулирање на работниот однос на наставниците кои на добра волја во изминатиот период го одржуваа училиштето во функција. Ним сум им особено благодарен, затоа што покажаа човечност и целосна грижа и одговорност кон учениците.

Изразувам и благодарност до Министерството за финансии за доделените согласности за вработувања, како и до општина Струга за посветеноста и интересот ова училиште да го развиваме заедно, создавајќи добри можности за едукација на нови генерации музичари. 🙏

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles