30 C
Struga
Sunday, July 14, 2024
spot_img

Diplomat e Universitetit Ndërkombëtar në Strugë njihen edhe në Gjermani, barazvlerësohen me diplomat e arsimit të Republikës Federale të Gjermanisë

Diploma e UNS njihet në Gjermani

Nga ana e studentit Fatlind Toska UNS njoftohet që nga ana e ENIC NARIC të Gjermanisë i është njohur Diploma e studimeve deridiplomike (Bachelor 180 ECTS), të Fakultetit të Shkencave Ekonomike -Drejtimi Marketing dhe Menaxhment Financiar pranë UNS.

Fatlindit i urojmë shumë suksese të mëtutjeshme në profesionin e tij si Ekonomist i diplomuar.

Zyra për Informacion pranë UNS.

Related Articles

Na Ndiqni

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

Latest Articles