Mjekët kërkojnë të paguhen sa gjyqtarët e prokurorët

Një grup punues është duke draftuar ndryshimet në Ligjin e Pagave ku pritet të bëhet kategorizimi i pagave për punëtorët shëndetësorë. Kërkesat e këtyre...

Zbuloni çka na flet gjendja dhe ndryshimet e dhëmbëve e të...

Gjuha, pështyma dhe mishi i dhëmbëve njësoj mund të tregojnë shumë çka për gjendjen e organizmit tuaj. Mbase sytë edhe janë dritare e shpirtit, mirëpo...

Është me rëndësi ta dini: Si t’ia bëni nëse halat e...

Shumica e njerëzve e duan mishin e peshkut, mirëpo jo me dëshirë e hanë, apo fare nuk marrin guximin ta hanë, sepse frikësohen në...

Ilaçi më i mirë për migrenë: Gjendet në organizmin tuaj!

Bëni analizën e hekurit dhe sheqerit në gjak, ulni marrjen e artikujve të cilët nuk kanë vlera nutritive, por të cilët kanë kalori të...

Kur hepatiti akut shndërrohet në kronik

Shkencëtarët pranë Qendër Helmholtz në Braunschweig demonstrojnë mënyrën se si reagon sistemi imun te një infeksion me hepatit B. Burimi: Helmholtz Association of German Research...

Si ndikon gripi në inteligjencën tuaj?

Një ekip i shkencëtarëve ka studiuar të gjitha teoritë ekzistuese për atë se çka ndikon në nivelin e IQ-së (koeficientit të Inteligjencës), duke përfshirë...

Kura shtëpiake: Bëjeni vetë testin për Candida

Sipas Qendrës për hulumtimin e infeksioneve me candida në Floridë, koha më e mirë për bërjen e testit është në mëngjes, pasi të zgjoheni...

Disponimi varet edhe nga parfumi

Aromat e ndryshme mund të kenë efekte që zgjasin në disponimin dhe mirëqenien tuaj. Mësoni se cilat aroma ju konvenojnë më shumë. Shqisa e të...

Mushkëri për çdo shtëpi: Tri lule të cilat pastrojnë ajrin nga...

Jo vetëm që janë të mira për përmirësimin e cilësisë së ajrit, por edhe eliminojnë helmet, avujt kimikë, mikrobet nga ajri, sporet e mykut,...

Tri arsye shkencore për të cilat të ankuarit i bën keq...

Sipas studiuesit Steven Parton, kur ti ankohesh kjo i bën dëm shëndetit. Megjithëse në jetën e përditshme hasni shumë probleme dhe shqetësime është mirë...