Ballina BOTA

BOTA

  Copa gjigante e akullit në formë disku shfaqet në një lumë...

    Një copë akulli në formë disku ka habitur banorët e qytetit Maine në SHBA, kur panë duke “pluskuar” në lumin Presumpscot. Copa gjigante e akullit...

  Ushtarëve rus u ndalohet përdorimi i telefonave të mençur

  Parlamenti i Rusisë, miratoi ligjin përmes të cilit ushtarëve rusë iu ndalohet përdorimi i telefonave të mençur dhe pajisjeve tjera teknologjike të cilat mund...

  Njëqind qytetet më të ndotura në botë

  AirVisual ka publikuar listën e qyteteve më të ndotura në botë, ku nga Ballkani është vetëm një qytet. Sipas CNN, vendi më i ndotur në...

  Pas sulmit terrorist, rihapet xhamia Al-Noor

  Besimtarët myslimanë janë kthyer në xhaminë Al-Noor në Kristçërç të Zelandës së Re, për herë të parë pas sulmit ku mbetën të vrarë 50...

  Së shpejti do të hapet xhamia e parë në Athinë

  Xhamia e Votanikos në Athinë, do të hapet së shpejti për besimtarët myslimanë, pas shumë viteve të protestave nga banorët dhe kundërshtimit të Kishës...

  Evakuohen 325 refugjatë nga kryeqyteti i Libisë

  Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) evakuoi 325 refugjatë nga Qendra e paraburgimit në Qasr bin Ghashirna në periferi të Tripolit, kryeqytetit...

  Plastika, mbetje e rrezikshme: Marrëveshja për të ulur shkarkimin në dete

  180 vende, me përjashtim të Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë pranuar t’i konsiderojnë si të rrezikshme mbetjet plastike. Marrëveshja e arritur prej tyre...

  Ushtria e Tajvanit e gatshme për luftë kundër Kinës

  Forcat e Armatosura të Tajvanit kryen një ushtrim tjetër në të cilin armiku i dyshuar është ushtria e Republikës Popullore të Kinës.
  Troy Apke Jersey