Ballina Blog Faqe 589

Të gjithë u gëzuan për ndërrimin e emrit të Maqedonisë, por...

Me marrëveshjen e re për emrin do të duhet të ndërrohen të gjitha dokumentet personale të qytetarëve. Kjo u bë e ditur edhe nga...

Drejtori i ri i NPN Proaqua Strugë Jeton Shaqiri realizon premtimin...

Drejtori i ri i NPN Proaqua Strugë Jeton Shaqiri realizon premtimin e tij të parë Sot në kohë sa më të shpejt pas 7 ditësh...

Kompensimet më të larta se tatimi personal

Oda Ekonomike e Maqedonisë kërkon nga Qeveria racionalizimin apo edhe anulimin e së paku një pjese të pagesave parafiskale që nuk janë tatime. Nga...

NATO përshëndet marrëveshjen për emrin e Maqedonisë

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka përshëndetur sot zgjidhjen për emrin ndërmjet Shkupit dhe Athinës, duke thënë se kjo është një marrëveshje...

IPA me 15 milionë euro më afër fermerëve

Bashkimi Evropian sivjet do të mbështesë zhvillimin e bujqësisë Maqedoni, me 15 milionë euro. Me mjetet fondet evropiane IPA 2019 do financohen më shumë...

Janë dhënë 249 leje për ndërtim

Në muajin prill të këtij viti janë dhënë 249 leje për ndërtim, që është për 3,9 për qind më pak në krahasim me muajin...

A do të shlyhen kamatat nga borxhet e vjetra?

Të gjitha borxhet e vjetra, që janë në proces të përmbarimit, të energjisë elektrike, ujit, bërllokut dhe shërbimeve tjera të operatorëve telefonik dhe kabllovikë,...

NP Komunale-Strugë vendosi në përdorim sistemin e ri për ujitje në...

NP Komunale-Strugë vendosi në përdorim sistemin e ri për ujitje në Parkun e Poezisë. Sistemi i ri i ujitjes është me kohëmatës dhe do të...

Ja ç’far video kanë bërë këtë herë studentët e Universitetit Ndërkombëtar...

Vijon promovimi per Universitetin Nderkombetar te Struges. Kete here studentet e ketij universiteti kane krijuar nje video te animuar per mundesite dhe alternativat qe jep...

Klodiana Nogu: Histori suksesi nga Universiteti Ndërkombëtar në Strugë

Histori suksesi nga Universiteti Ndërkombëtar në Strugë- Klodiana Nogu- "Njeriut përveç fatit i duhet edhe arsimimi i duhur për të ecur në jetë". Me diplomimin në Universitetin...

Më të shikuarat