Përfundimet për Maqedoninë e Veriut vazhdimisht ndryshohen, vendimi përfundimtare tek ministrat...

Ambasadorët e shteteve anëtare të BE-së janë në kontakt të vazhdueshëm dhe bisedojnë për konkluzat për fillim të negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe...

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe i nxehtë. Gjithashtu do të fryjë erë mesatare verilindore. Temperaturat e mëngjesit do...

FMN me zyrë të re rajonale për Maqedoninë e Veriut, Kosovën,...

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) do të hapë zyrë të re rajonale të një përfaqësuesi rezident për të forcuar marrëdhëniet me Shqipërinë, Kosovën, Malin e...

J.Shaqiri i përgjigjet Ashtallkoskit:“Eshte lehtë që te flasësh për gjithçka dhe...

“Eshte lehtë që te flasësh për gjithçka dhe kurr të mos veprosh” Tre arsyetime logjike si përgjigje për tre qëndrime të pa arsyeshme dhe joqytetare. I...

Bie numri i të infektuarve nga sëmundja e fruthit në Maqedoni

Bie numri i të infektuarve nga sëmundja e fruthit. Gjatë javës u regjistruan 70 raste të reja në të gjitha qendrat shëndetësore publike në...

Maqedoni, qytetarët kërkojnë drejtësi në Gjykatën e Strasburgut

Maqedonia e Veriut është riradhitur në vendin e nëntë sa i përket numrit të parashtresave nga qytetarëve, të cilët drejtësinë e kërkojnë në Gjykatën...

Ky vend europian po i paguan qytetarët që të shkojnë me...

Ka më shumë biçikleta se sa njerëz në Holandë. Udhëtimet me bicikletë përbëjnë gjysmën e udhëtimeve totale nga puna në shtëpi. Nuk është çudi se...

Arrestohet një grua në dyert e burgut të Shkupit, ka kërcënuar...

Policia ka arrestuar një grua e cila sot ka prishur rendin dhe qetësin publike në burgun e Shuto Orizares. Sipas informacioneve nga policia gruaja...

Sot në Kuvendin grek shqyrtohen ligjet për vendkalimet e reja kufitare

Komisioni për siguri nacionale dhe çështje të jashtme në Parlamentin grek në orën 10:00 sipas kohës lokale do të mbajë mbledhje, në të cilën...

Valë e të nxehtit rekord në Lituani dhe Letoni

Temperaturat në Lituani arritën nivele që nuk janë regjistruar më parë në muajin qershor, bëjnë të ditur meteorologët, ndërsa vala e të nxehtit detyroi...

Më të shikuarat