Ballina Blog Faqe 1597

BDI dega Strugë : TURISTI DHE PATRIOTIZMI

TURISTI DHE PATRIOTIZMI. Të nderuar qytetar të Komunës së Strugës, për pesë vite rrjesht TURISTI I qytetit të Strugës nuk i është kujtuar që të...

Letër e hapur e Kandidatit për Kryetar të Komunës së Strugës...

Të nderuar qytetar të Komunës së Strugës. Rrugët e jetës për secilin nga ne janë të ndryshme, dikush në jetë angazhohet që të krijoj...

U dogjën rrugët shpërthyen makinat (Foto)

U dogjën rrugët shpërthyen makinat Në presionin nga humbja me urdhër të "Kapove" mbrëmë nën kërcënimeve të administratës komunale është organizuar karavan makinash i cili...

Juristët e “TURISTIT”

  Të nderuar qytetarë të Komunës së Strugës, E kuptojmë gjendjen emocionale, panikën dhe frikën e kryetarit të cilit "Turisti" i'a ka marrë dhe vulën dhe...

Turisti ne Mjerim

TURISTI DHE MJERIMI Të dashur qytetar të Komunës së Strugës, Turisti i Komunës së Strugës i cili asnjëherë nuk  i është kujtuar që të vizitoj vendbanimet...

BDI dega STRUGË: Kallzim penal ndaj Kryetarit MUSTAFA ZABZUN

BDI dega STRUGË: Kallzim penal ndaj Kryetarit MUSTAFA ZABZUN Bashkimi Demokratik për Integrim,  reagon duke inicuar Kallzim penal lidhur me keqpërdorimin e mjeteve buxhetore në...

Kryetari i TDP – Bejcan Iljazi pergenjeshton lajmin

Partia TDP nëpërmjet kryetarit të saj Bejcan Iljaz njofton që partia TDP në nivel republikan vazhdon bashkëpunimin me BDI-në dhe në të njëjtën kohë...

BDI-Strugë: Turisti dhe Arkitekti

Të nderuar qytetar të Komunës së Strugës, Nga viti 2013 Sektori i Urbanizimit pranë Komunës së Strugës ndodhet në zyrat private te arkitektit i cili...

BDI dega Strugë: DOLLOGOZHDA LEGJENDARE I THOTË JO TURISTIT SELA (FOTO)

Edhe përkundër faktit që njerëzit e njëjtë të cilët nga tubimi në Ladorisht vazhduan për në Dollogozhd duket qartë që Ziadin Sela bojkotohet në...

Dollogozhda i kërkon llogari TURISTIT (VIDEO)

Dollogozhda i kërkon llogari TURISTIT Të nderuar Dollogozhdar, sonte në vendbanimin tuaj do të keni mundësi që ju të mirëprisni "Turistin" e qytetit të Strugës...

Më të shikuarat

Troy Apke Jersey