Ballina Blog Faqe 1079

Vazhdojn problemet me ujin dhe energjin elektrike

Vazhdojnë problematika me ujin dhe energjin elektrike në komunën e Strugës, sot është shpërnda informacion se do ketë ndërpreje. Njoftim nga EVN Maqedoni:Ju njoftojmë se...

Dinjiteti nuk blihet me para

Të nderuar qytetar të Strugës. Duami që të shprehim indinjatën tonë ndajë sjelljeve arrogante të njerëzve të cilët e rrethojnë TURISTIN dhe ky reagim do...

BDI dega Strugë: Pse hesht TURISTI ?

PSE HESHT TURISTI ?! Bërëm një pyetje publike dhe presim përgjigje për shkak se qytetarët janë të interesuar të dinë sa para ka paguar TURISTI...

BDI dega Strugë: Korrupsioni dhe krenaria

Të nderuar qytetar të Komunës së Strugës, Kur karrikja dhe komoditeti i këshilltarëve për "Turistin" (renovimi i sallës së Këshillit Komunal) kanë më shumë rëndësi...

BDI dega Strugë: “Turisti” ofendoet nga Llabunishtarët

BDI dega Strugë: "Turisti"  ofendoet nga Llabunishtarët Llabunishtarët kërkojnë llogari nga “turisti” pse nuk e përfilli Llabunishten dhe Llabunishtarët?! Ato e pyesin pse e hoqi...

Universiteti Ndërkombëtar në Strugë demanton Aleancën ose Aleancën. Kush jeni ???...

Të nderuar qytetar të Strugës, të nderuar student, prindër dhe profesor të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë. Sonte me indinjim refuzojme përfshirjen e UNS në...

Ramiz Merko premton ringjalljen e biznesit në Strugë (FOTO)

Kandidati për kryetar komune z.Ramiz Merko sot realizoi disa takime të rëndësishme me bizneset e suksesshme në lokalitetin e Fierishtës dhe Fërngovës së Strugës...

BDI Strugë i rikujton Dobovjanin “turisitit” Ziadin Selën (VIDEO)

Të nderuar qytetar të Dobovjanit, sot ndodhemi në Fshatin Dobovjan, një fshat me virtyte kombëtare dhe vlera intelektuale të jashtëzakonshme, i cili ka nxjerr gjithmon...

Më të shikuarat