Gjuhet me gurë në drejtim të trenit që po lëvizte në...

Me 24.03.2019 në ora 18.15 në SPB Tetovë është lajmëruar se në stacionin hekurudhor në hyrje nga Tetova, një person i panjohur e ka...

Shkupjanit 81 vjeçar i digjet pushimorja

Me 24.03.2019 në ora 08.30 në SPB Shkup, R.I.(81) nga Shkupi ka lajmëruar se në periudhën nga ora 14.00 e datës 23.03.2019 deri në...

Ndiqet penalisht banori i Kërçovës, është kapur me heroin

Zyra e jashtme për punë kriminale në Kërçovë ka ngritur padi penale kundër Xh.H.(38) nga Kërçova për shkak të ekzistimit të dyshimeve se ka...

Tuberkulozi kalon në duart e internistëve

Në vend të pneumatologëve, shërimi i tuberkulozit do të kalojë në duart e specialistëve internist,  pulmologëve apo specialistëve që janë pjesë e zinxhirit të...

Digjet një hapësirë e madhe me pisha në Kërçovë

Me 24.03.2019 rreth orës 16.00 në Stacionin Policor në Kërçovë është lajmëruar se në vendin “Kutlabica” në eterin e fshatit Tuin, Kërçovë, është shkaktuar...

Librat e historisë dhe gjeografisë do të ndryshojnë sipas Marrëveshjes së...

Librat e historisë dhe gjeografisë për arsimin fillor dhe të mesëm fillimisht do të ndryshohen sipas Marrëveshjes së Prespës. Pas takimit dyditor këtë fundjavë,...

Ndiqet penalisht banori i Probishtipit, është kapur me armë pa leje

Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Probishtip ka ngritur padi penale kundër D.S.(46) nga Probishtipi për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen...

Vitin e kaluar kanë dalur 243 doktorë shkencash në Maqedoni

Titullin e doktorit të shkencave në vitin 2018 në Maqedoni e kanë marrë 243 persona, që është më shumë për 16.3 për qind në...

Maqedonia e Veriut sivjet do të kryesojë me Nënkomitetin e bujqësisë...

“Republika e Maqedonisë së Veriut sivjet do të jetë kryesuese e Nënkomitetit për bujqësi dhe fushën sanitare dhe fitosanitare. Qëllimi është harmonizimi i certifikatave...

OSBE, KONFERENCË E NIVELIT TË LARTË NË BRATISLAVË, PËR PARANDALIMIN E...

Bratislavë- Më shumë se 400 pjesëmarrës të nivelit të lartë duke përfshirë përfaqësues politikë, koordinatorë kombëtarë të anti-terrorizmit dhe ekspertët nga shtetet anëtare të...

Më të shikuarat