Më 23 janar 2021 në ora 01:40, në Njësinë e Punëve të Brendshme Strugë

0

Më 23 janar 2021 në ora 01:40, në Njësinë e Punëve të Brendshme Strugë u raportua për përhapjen e një zjarri në Institucionin Kombëtar -Qendra Kulturore ,,Vëllezërit Milladinivci,, në Strugë. Pas kryerjes se kqyrjes në vendngjarje u konstatua se zjarri, në të cilin nuk kishte persona të lënduar, u shfaq në derën ndihmëse dhe ai u shua me një ndërhyrje të shpejtë të Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes nga Struga. Sektori i Punëve të Brendshme Ohër. Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami