Tragjedi: Një nga viktimat e Vienes është nga Veleshta

0

Pas sulmeve të armatosura ngë Vjenë ka mbetur i vrarë dhe djal i ri shtetas i MAqedonisë, gjegjësisht banor i fshtatit Veleshtë. Informatione të pak konfirmuara per redaksin e strugalajm.org thuen që ka mundsi një nga atentatorët të jet nga qyteti i Tetovës. Gjithsesi pritet në ditet ne vijim konfirmimi.
Mbrëm Vjena u terrorizuar nga ato vrasje makabër me çrast dhe kryeminstiri i vendit u detyrua të nxjerrë ushtrin në kryqytet.