Ekipi i “NP Ujësjelles dhe Kanalizimit” rregullon difektin në gypin kryesor në Zagracan

0

Sot në orët e para të mëngjesi gypi kryesori kishte nje dëmtim , dhe për këtë arsye një pjesë e qytetit dhe fshatrave kishin munges të ujit të pijshëm. Ekipi i “NP Ujësjelles dhe Kanalizimit” ishte ne teren per restaurimit te difektit në gypin kryesor në Zagracan .