Ndërron jetë deputeti Amdi Bajram

0

Sot në moshën 64-vjeçare ka ndërruar jet deputeti Amdi Bajram.
Amdi Bajram ishte përfaqsues i romëve dhe njëkohësisht dhe kryetari i partisë Bashkimi i Romëve nga Maqedonia. Nga informacionet e para thuhet se Amdi Bajram nga ndërruar jetë në kliniken Zhan Mitrev si pasoj e sëmundjes së zemrës.