Armend Shaqiri dorëhiqet nga posti i drejtorit të NP EKO-Struga

0

Armend Shaqiri dorëhiqet nga posti i drejtorit të NP EKO-Struga

Drejtori i Ndërmarrjes Publike EKO-Struga Armend Shaqiri ka dhënë dorëheqje nga posti që ai mbante. Kjo ndërmarrje më e re krijuar nga Komuna e Strugës, e cili menaxhonte me parkingjet publike të qytetit, dhe Armend Shaqiri ka qënë drejtori i parë që udhëhiqte me këtë drejtori. Përndryshe Armend Shaqiri ka udhëhequr dhe Entin Korrektues (Burgun) në Teferiç për dy mandate.