Doc.D-r Dashmir Nasufi emërohet drejtor në NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve në Strugë

0

Doc.D-r Dashmir Nasufi emërohet drejtor në NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve në Strugë

Sot dhe zyrtarisht pozicioni i drejtorit të NP Ujësjellës dhe Kanalizime mori emrin e ri. Doc.D-r Dashmir Nasufi merr këtë post pas largimit të Doc.D-r Jeton Shaqiri i cili u emërua si Minister ne Shoqërin Informative dhe Administraten publike.

Dashmir Nasufi është doktor shkence në degën e Kriminalistikes dhe gjithashtu ligjerues në Fakultetin e Shkencave Juridike dega Kriminalistik pranë Universitetit Ndërkombëtar në Strugë. Doc.D-r Dashmir Nasufi para emrimit ka qënë dhe shef kabineti i Kryetarit të Komunës së Strugës z.Ramiz Merko.