Forcimi i kapaciteteve për përballimin e COVID-19, Manastirliu: Shtohen 300 punonjës në sistemin shëndetësor

0


Japonia paraqiti 1.579 raste të reja me Kovid-19 dhe pesë raste të vdekjes. Kjo është dita e tretë me radhë që në Japoni ku u regjistrua numër rekord i të infektuarve me koronavirusin e ri.

Kryeministri japonez, Shinxo Abe dje deklaroi se me kujdes e ndjek situatën dhe se fokusi është në testimin.

Në Japoni nga fillimi i pandemisë janë regjistruar 36.548 persona të infektuar, prej të cilëve 1.024 kanë vdekur.