Perçahet Aleanca me Alternative,Aleanca bojkoton Alternative ne zonen nr.2

0

Perçahet Aleanca me Alternative,Aleanca bojkoton Alternative ne zonen nr.2

Ky esht mesazhi i shtabit të Alternatives në Shkup:

Të nderuar aktivist dhe simpatizant të Alteranativas,ju informoj se aktivist të caktuar të Aleancës për shqiptarët po bojkotojn votimin dhe nuk dalin në votimie me të vetmin qëllim që deputet tanë mos të kenë numrin e nevojshëm të votave që të kalojn deputet.
Ju lutemi Aleances për shqiptarët që të mos bëj lojra të tilla në dëm të shqiptarëve dhe koalicionit.

Me respekt
Alternativa- Shkup