(Video) Zjarr në afërsi të Qendrës për migrantë

0

Para pak çastesh në afërsi të Qendrës për refugjatë në Vizbeg të Shkupit ka shpërthyer një zjarr. Siç mund të vërehet edhe nga video incizimet në drejtim të Qendrës për migrantë janë nisur edhe zjarrfikësit dhe policia.

Lojtës Videosh

00:00
00:48

Lajmi në përditësim…