Lëvizja Bashkimi përkrah shqiptarët ME Kryeministrin Shqiptar

0

Levizja Bashkimi perkrah shqiptaret ME Kryeministrin Shqiptar

Diten e sotme kryesia e LPB-se ne shtabin e BDI-se vendosen per bashkpunim me partine ne fjale, qe te jene ne perkrahje te kauzes kombetare per KRYEMINISTRIN E PARE SHQIPTAR ! Shpresojme qe ky qellim te shkoje i suksesshem deri ne fund dhe barazia e popullit te vendoset ne vend. Ne e duam vendin tone andaj ne e zgjodhem Njeriun Tone !

Njekohesisht i urojme suksese edhe kandidatit per deputet Jeton Shaqirit.