Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

0

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka sjell vendim për rritjen e çmimeve të derivateve të naftës, për mesatarisht 1,05 përqind.

Sipas çmimeve të reja, Euro-super BS-95 do të shitet për 61,00 denarë për litër, Euro-super BS-98 do të shitet për 63.00 denarë për litër.

Ndërsa Eurodiseli do të shitet për 52,50 denarë për litër dhe vaji ekstra i lehtë për 52.00 denarë për litër.

Këto çmime hyjnë në fuqi nga mesnata e sotme dhe do të zgjasin deri në javën e ardhshme.